Unesco school

We geloven in onderwijs dat kinderen voorbereidt op het innemen van hun plek in deze wereld. We willen bij kinderen het verlangen opwekken om te leven in verbondenheid met hun omgeving. Wij geven dit onder andere handen en voeten doordat al onze scholen zijn aangesloten bij de Unesco-scholen.

 

'Since wars begin in the minds of men, it is in the minds of men that the defences of peace must be constructed'. Deze gedachte vormt de essentie van Unesco's missie. Unesco-scholen ondersteunen deze missie: leerlingen vertrouwd maken met het Unesco-gedachtegoed en hun steentje bij dragen aan vrede en verdraagzaamheid.

Lees meer
Proceonscholen--111830814386.jpg

Proceon Academy

Binnen Proceon werken we samen. We leren van en met elkaar. We geloven dat ons onderwijs beter wordt als we samen leren en de dialoog voeren over ons vak. We streven naar hoogwaardig onderwijs. Vakmanschap krijgt alle ruimte. 

 

Een belangrijk middel om dit mogelijk te maken is de Proceon-academie. Binnen de academie worden leervragen vanuit de scholen omgezet in een scholingsaanbod. De academie is er voor alle Proceon-medewerkers. Door deel te nemen aan de academie ontwikkel je jezelf, maar ontmoet je ook collega's. Zo geven we het leren over de schoolmuren heen vorm en maken we gebruik van elkaars expertise. 

 

Lees meer
foto16-111953977586.jpg